Snak med en psykolog og få det bedre

Snak med en psykolog og få det bedre

5. juni 2021 0 Af Cialistilskud.dk

Nogle mennesker siger, at vi alle har en bog i os og andre siger, at vi alle har brug for en tale med en Psykolog i løbet af vores liv. Men hvorfor? Er det fordi livet er svært? Er det fordi vi ikke kan forstå os selv og hinanden så godt. Har vi svært ved at afkode livets regler og hvordan vi skal forholde os til det? Og livets store spørgsmål ”hvem er jeg?” popper også op i ny og næ. Og nok hos flere og flere mennesker i dag end for 20 år siden. I dag er der en forventning om at vi skal stile mod det fede liv og opfylde alle vores ønsker og udfordre os selv og finde selve meningen med livet. Men alt dette kan virke lidt uoverkommeligt – hvor skal man starte og hvor skal man slutte?

Psykolog kan bruges til mange ting

En psykolog kan du bruge til mange ting. Måske er det livets store spørgsmål, som du ikke ved, hvordan du skal forholde dig til og hvor tanken om at dykke ned i det skræmmer dig. Måske er det stress, der gør at du har behov for at tale med en fagperson, der kan hjælpe dig ud af den stressede situation. Og måske er der sket noget i din barndom, ungdom eller dit voksenliv, som fylder så meget i dit liv at du har svært at leve det liv, du gerne vil leve. Måske sætter det en masse begrænsninger op for dig, og du ved, at når du taler med en psykolog, så kan du få en forståelse for dig selv, dine tanker og dine oplevelser. Det kan være startskuddet på et nyt liv for dig. Startskuddet for nye oplevelser og måske en ny version af dig selv.

Er det ikke det, vi alle søger – at blive ”den bedste version af os selv” og leve ”det gode liv”. Måske ved du ikke hvad du skal bruge en psykolog i København til, men du ved at du har brug for at tale med nogen. Og det hjælper altid at tale med nogen, man får det bedre og hvis den person, kan give dig nogle konkrete råd og værktøjer, så du kan få det bedre – så er det værd at give en chance! Gør noget godt for dig selv og for de mennesker der er omkring dig ved at få det bedre. Få det gode liv.

Læs også Få hjælp til parforholdet i København hos maling-af-badekar.dk.