Dit ur kan sælges videre online

Dit ur kan sælges videre online

17. april 2021 0 Af Cialistilskud.dk

Er du også typen der ikke gider at gå i det samme dag ind og dag ud? Typen der godt kan lide at skifte lidt ud i det gamle, eller det brugte, og erstatte det med noget nyt? Typen der virkelig nyder, når noget er nykøbt og som du glæder dig at bruge, have på, gå med og gå i? Så sælg det brugte og køb eventuelt noget nyt. Du kan gøre det med både tøj og accessoires, faktisk kan du også komme af med dit ur online, se her sælg ur.

Sælg mens du har lyst

Det bedste tidspunkt at sælge noget på er når man stadig synes at det man har haft er flot, lækkert og har været brugbart, men man har erkendt overfor sig selv, at man ikke vil eller ikke kommer til at gå med det mere. Og hvis vi skal ud i bæredygtighedshistorien, så er det langt bedre for miljøet at du sælger dit gamle, som en anden kan få gavn af og bruge i stedet for at det bliver smidt ud.

På den måde bliver levetiden for produktet længere og en anden får gavn af det. Og måske får endnu en person gavn af det igen efter det. Så det handler ikke om at komme af med noget når du allerede er træt af det, men mens du stadig kan se det gode i produktet og kan unde et andet menneske også at få gavn af det. Der er også noget hyggeligt eller sjovt ved tanken om, at det ur, som du har været glad for og du har gået rundt med, sidder på armen af et helt fremme menneske i dag, som også får gavn af det og forhåbentligt også bliver glad for det i længden. 

Når du sælger online

Du skal starte med at finde en platform, hvor du kan sælge det du vil af med. På siden vil du se hvordan du skal oprette dit produkt, hvor meget tekst du skal skrive (hvis der overhovedet skal skrives tekst) og hvordan billedet af produktet skal se ud. Der kan være noget med krav til opløsning af billedet eller noget med baggrundsfarven på billedet. Du prissætter dit produkt og venter spændt – og voila, en dag er det solgt.

Og når du har fået pengene for dit solgte produkt, så er der måske mulighed for at købe noget nyt – eventuelt også brugt. Måske har du selv forelsket dig i et brugt ur, som du så, da du lagde dit eget op til salg. 
 

 

Du kan læse videre i artiklen Hvorfor er Rolex Daytona så dyr?.