Storslået arkitekttegnet lejligheder i Aarhus

Storslået arkitekttegnet lejligheder i Aarhus

17. januar 2021 0 Af Cialistilskud.dk

Vil du bo i nyopførte artikettegnet boliger med udsigt til Aarhus Havn?

Læs med her, og hør hvad Arkitekturen i Nicolinehus kan tilbyde dig. 

Snart står Aarhus Ø helt færdig. Det betyder også, at bydelen er godt på vej til at blive en mangfoldig og inspirerende del af Aarhus, med sin helt egen charme. Beliggende 2 kilometer fra Aarhus centrum finder du Arkitekturen i Nicolinehus. Bag arkitekturen står Brichs Ejendomme, som også står bag Frederiks Plads og Strandpromenaden i Aarhus. 

Et nyopført lejlighedskompleks, som nu står færdig i sin egen højde. Nicolinehusene har én ting til formål. Det er at kombinere hav, by og liv i et nyt område i Aarhus. I Arkitekturen i Nicolinehus er der fokuseret på at skabe åbenhed og levenhed – og dertil også masser af udsigt til Aarhus’ smukke havn.

Fællesskab til lokalområdet

Der ønskes at skal fællesskab til lokalområdet, men lejlighederne tilbyder storslået arkitektur og er klar med drømmeboligen til dig. I arkitekturen er der taget højde for området – bygningen form er derfor bestemt af dens omgivelser, og du vil derfor finde ekstraordinær udsigt i alle lejligheder. 

Aktitekturen på Aarhus Ø er variende og betagende, men Arkitekturen i Nicolinehus skilder sig ud. I disse lejligheder finder du masser af lys i form af store vinduer, størrelsesvariende boliger, afhængigt af dit behov, samt muligheden for at komme ud til den friske luft på vores store altaner, som de fleste lejligheder besidder.

Havet og havnen

Tag for eksempel et kig på den smukke havn på den ene side, eller havet på den anden.  Hvad end de søger i form af plads og pris er der helt sikkert en lejlighed, der venter på dig. 

Når Aarhus Ø står færdigt vil du se denne del, som en bydel for sig. Aarhus Ø kan nemlig snart stå selvstændigt med egne butikker, caféer og handlemuligheder. Når dette står færdigt, har Aarhus vokset sig større. Du finder her, en helt ekstraordinær bydel, med masser af liv og mangfoldighed.

Grønne arealer

Der er stor fokus på, at dyrke grønne arealer i bydelen, så også du mærker naturen, når du opholder dig her. Vand mangler der ikke, og omkrenser hele bydelen. Du får her fornemmelsen af storby, men på et lille område – noget, som ingen andre bydele i Aarhus kan tilbyde. 

Du kan følge Arkitekturen i Nicolinehus på vores instagram eller Facebook eller besøge vores hjemmeside www.nicolinehus.dk og læse mere om, hvad Nicolinehusene i Aarhus’ nyeste bydel, kan tilbyde dig eller jer.