Massage designet til din krop – er det noget for dig?

Massage designet til din krop – er det noget for dig?

3. november 2020 0 Af Cialistilskud.dk

Har du brug for lidt ekstra pleje og omsorg til din krop? Har du ømme muskler, en sportsskade, er du gravid eller trænger du til ro og til at trække vejret helt ned i maven?

Uanset hvilken form for massage, du har brug for, kan vi tilbyde en behandling, der matcher dig og dine behov.

Massage skal altid tage udgangspunkt i dig og den livssituation, du står i. På den måde får du det optimale udbytte og kan mærke forkskel – hver eneste gang.

Hvilken massage skal du vælge?

Der findes forskellige former for massage og ikke én opskrift på, hvilken der passer dig. Hos os kan du vælge imellem:

  • Sportsmassage
  • Gravidmassage
  • Oliemassage
  • Fysiurgisk massage
  • Deep tissue massage
  • Massage

Når du skal vælge hvilken type massage, du vil have, skal du forholde dig til, om du har skader, som vi skal tage hensyn til eller behandle. Er du gravid og har smerter på grund af den ekstra vægt eller har du brug for massage, fordi du er stresset og trænger til at give dig selv omsorg og pleje. Alle disse spørgsmål skal du forholde dig til, så du kan få den bedste behandling.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at vælge den rette massage. Det er vigtigt for os, at vi er din foretrukne behandler og derfor vil vi gå langt, for at finde den helt rigtige behandling for dig.

Vi arbejder med en holistisk behandlingsteknik og har tilsammen flere tusind timers erfaring med massage. Du kan derfor trygt overlade din krop til os, så sørger vi for den rette behandling.

Hvad får du hos os?

Når du vælger at få din massage hos Zency, har vi gjort det nemt og trygt for dig.

Vi garanterer dig:

  • 100 % tilfredsgaranti. Er du ikke tilfreds. får du pengene tilbage eller bliver tilbudt en massage hos en anden behandler.
  • Fleksible åbningstider. Du kan få en tid, når det passer ind i dit program. Massage skal tilføre dig noget godt, ikke være med til at stresse dig i din hverdag.
  • Vores massører er altid uddannede og du kan derfor være sikker på, at de har styr på, hvad de laver.

Vi har arbejdet på at udbrede vores koncept, så der også er en klinik tæt på dig. Vi dækker dog ikke alle byer endnu, men mon ikke du kan finde os i nogen lunde afstand. Vi vil gerne brede vores dygtige og fagligt stærke team ud til endnu flere. Vi vil tilbyde kvalitetsbehandling til så mange danskere som muligt, så endnu flere kan opleve effekten af vores kvalitets massage.