Lev sundere med få ændringer

Lev sundere med få ændringer

6. maj 2020 8 Af Cialistilskud.dk

Mange af os har et ønske om at leve sundere, men enten ved vi ikke rigtig hvordan vi bedst skal gribe det an eller også går vi all in og laver om på alt for meget på en gang, som gør det svært på sigt at holde de gode forsættelser.

Vejen frem hvis man ønsker at leve sundere behøver ikke at være voldsomme store ændringer, men alligevel har de store og gode konsekvenser på din sundhed. Herunder kommer der et par gode triks til nemmere at komme til leve sundere uden at du skal lave radikalt om på dine vaner og dagligdag.

Drop de såkaldte gode tilbud

Et godt og meget nemt triks er at droppe de gode tilbud i supermarkederne. De såkaldte XXL tilbud, hvor der er ekstra meget i poserne. Køb i stedet en mindre portion i en bedre kvalitet. Din trang til det søde vil blive mættet længe før den lille portion er spist, men du har samtdig ikke spist flere hundrede gram. Det er et triks der iøvrigt både kan bruges på sunde som såvel usunde madvarer og drikkevarer iøvrigt. Spis mindre, men af bedre kvalitet.

Tag de nemme løsninger

Mange af supermarkederne er i dag begyndt at lave gode og lette løsninger. F.eks. er der mange salater der er færdig skåret og det samme gør sig også gældende med frugt og mange andre daglig varer. Gør brug af dem. En salat bliver ikke mindre sund af, at det er en anden der har skåret den og du kan lynhurtigt få en god og nærende salat til frokost eller til aftensmad.

Planlægning

Mange af de gange vi ender med at tage den hurtige og knap så sunde løsning madmæssigt er fordi vi har travlt og derfor ikke har tid til at stå og lave god og sund mad. Det kan løses ved at du planlægger lidt frem. Derfor hvis du ved at du har en eller flere dage i løbet af ugen, hvor det kommer til at knibe med tiden. Lav en dobbelt portion og gem den ene portion til den dag hvor i har travlt. Det kan nemt varmes og i kan have et sundt måltid mad på bordet indenfor få minutter. 

Find en billig gulvsliber her hvis du har brug for en.