Vil du være en sporty forælder? Så læs med her

Vil du være en sporty forælder? Så læs med her

22. april 2020 5 Af Cialistilskud.dk

Indholdsfortegnelse

Elsker du også at være aktiv hver dag, enten med lidt forskellige sportsgrene eller bare en bestemt sportsgren du elsker? Men synes du at hverdagens sport er blevet lidt mere besværlig efter der er kommet børn til? Så bare rolig, du kan sagtens være en sporty forælder, og stadig have masser af tid til dit barn. 

Tag dit barn med

Du tænker sikkert at du bliver nødt til at give slip på din meget aktive livsstil, men dette behøver du absolut ikke. Der er rigtig mange ting du kan lave, selvom du har fået barn. Er du ikke typen som lige har en der kan passe barnet mens du træner eller vil du bare ikke sende dit barn i pasning fordi du skal træne? Så tag dit barn med. Der er rigtig mange sportsgrene hvor du nemt kan tage barnet med. 

Er du typen som har et hav af forskellige løbesko stående hjemme i skabet, fordi du elsker en god løbetur? Så skal du da helt sikkert have dit barn med. Der findes rigtig mange klapvogne og barnevogne som kan bruges til løb. Markedet har de sidste år udviklet sig markant og du kan derfor finde en klap- eller barnevogn til lige præcis det formål du skal bruge den til. Så sæt barnet ned i vognen, snør skoene og nyd så ellers en god løbetur i fantastisk vejr, sammen med dit barn. 

Er du mere til en tur i fitness og tænker at det bare ikke sker mere før om mange år? Så tager du fejl. At gå i fitnesscenter er blevet så stor en del af vores hverdag. Derfor kan du sagtens gå i fitnesscenter og være en sporty forælder. Mange fitnesscenter har indrettet deres center på den måde, at de har tænkt på børnene. Der er også mange centre som faktisk har oprettet hold for dig som har barn. Det betyder at selvom du vil til en times yoga eller en times styrketræning på dit favorithold, så kan du sagtens det. Underviseren har taget højde for du har et barn med. 

Uanset hvordan du ønsker at være en sporty forælder, om det er med eller uden dit barn, så er der masser af plads og muligheder til at du kan få sport ind i en hverdag med børn. Og når først børnene bliver lidt større kan du jo begynde at dyrke sport sammen med dem. Du behøver ihvertfald ikke at være nervøs for at miste dit sport selvom du er blevet forælder.