Træn og lev sundere med en personlig træner

Træn og lev sundere med en personlig træner

22. april 2020 4 Af Cialistilskud.dk

Der kan være flere gode grunde til at det giver god mening at få en personlig træner. Især hvis du gerne vil starte med at leve sundere. 

De fleste mennesker er sådan indrettet at hvis de bliver tvunget til det så kan de godt, men så længe det er frivilligt er det noget sværere. Vi ved alle at det er godt for os at spise sundt og træne, men for mange skal der et wake up call til før det sker. Derfor kan en personlig træner være en god ide. Her vil mange føle sig forpligtet til at møde op, fordi der står en og venter på en, samtidig med at man har betalt og så skal man også have fuld valuta for pengene. Samtidig er det også sjovere at være flere om at træne. 

Få lagt en fornuftig plan med en personlig træner

Ud over at det bliver nemmere at komme ud af døren med en personlig træner, er der flere fordele, som man nemt overser. En personlig træner kan lægge en fornuftig træningsplan, der tager højde for form og andre skavanker, som man måtte have og dermed være med til at sikre at der ikke bliver overtrænet. Han kan også være med til at sikre, at du hvis i f.eks. er i et fitnesscenter ikke bruger maskinerne forkert og du dermed nemmere får en skade og må holde pause. 

En personlig træner har også ofte en stor viden, når det kommer til kost og kan være behjælpelig med enten at få lagt en kostplan eller komme med forslag til, hvor du kan ændre på din kost, så du med få ændringer kan få en stor virkning. Han vil også kunne komme med gode forslag til kosttilskud.

Øget motivation

Hvis du har valgt at bruge penge på en personlig træner, har du en god motivation til at få trænet og komme i bedre form. Her er en personlig træner også god til at hjælpe. Han er med til at sikre at du ikke giver op og måske lige giver dig de ekstra 10%, når du er igang som er med til at øge det samlede resultat. Det øger også den samlede motivation til at forsætte stilen, men også på at lave ydre forbedringer på hjemmefronten.