Tips og tricks til en sundere livsstil

Tips og tricks til en sundere livsstil

22. april 2020 11 Af Cialistilskud.dk

Indholdsfortegnelse

Råvareguiden

Er du også en af de mennesker som ubevidst spænder ben for dig selv? En af dem hvor sofaen ofte lige får spændt ben for dig når du er på vej ud efter dit træningstøj? Måske har du ovenikøbet prøvet at lægge din livstil om, men er blevet fristet af chokoladen der er på den øverste hylde i skabet? Bare rolig.

Du er absolut ikke alene. Faktisk kan de fleste mennesker nikke genkendende til de ovenstående påstande og spørgsmål. Du møder næsten ingen mennesker som på et eller andet tidspunkt ikke har prøvet at foretage en livsstilsændring. Men det kan du få hjælp til nu.

Spis sundt

At spise sundt er desværre en af de ting man ikke kan komme udenom. Det er en nødvendighed når der tales om en livsstilsændring. Det handler om at man specielt skal passe på med at spise for meget sukker, da dette kan føre til at ens energiniveau kommer ud af balance. Hvilket så kan føre til at man spiser de forkerte ting. 

Derfor er vejen frem mod en sundere livsstil altså at spise grøntsager. Og fødevarestyrelsen anbefaler ovenikøbet hele 600g af frugt og grønt pr. dag. Dette er langt fra hvad en almen dansker indtager i løbet af en dag og det er derfor ikke så mærkeligt hvis man ikke kan forblive motiveret i sin livsstilsændring. Det betyder også at du højst sandsynligt ikke får den mængde af mineraler og vitaminer som din krop reelt set har brug for!

Træning

Den anden ting du simpelthen ikke kan komme udenom er naturligvis at dyrke motion. Det kan dog være svært at overskue at gå ned i fitnesscenteret og for nogle er det helt ubehageligt at tænke på at man skal være omringet af andre mennesker i mens man træner.

Altså er det et godt trick at få mere træning ind i din hverdag på en naturlig måde. Dette kan eksempelvis være at man cykler på arbejde eller at man tager trapperne i stedet for elevatoren. Dette kan føre til mange trapper på en dag. Og tro mig. Det bliver lettere og lettere.

Udover det er det en god idé at sætte nogle nemme hjemmetrænings øvelser ind i sin daglige rutine. Øvelser der ikke fylder noget i hjemmet. Det kan eksempelvis være at man tager 10 squats hver gang du rejser dig fra enten din sofa eller en stol?

Så hvis du også ønsker flere tips og tricks til en sundere hverdag så er Råvareguiden.dk stedet for dig!