Spist sundere og bedre med Simple Feast

22. april 2020 6 Af Cialistilskud.dk

Hvis du gerne vil starte med at spise sundere og samtidig også har fokus på miljøet kan en mulighed være at bestille en måltidskasse fra Simple Feast

Simple Feast er måltidskasser som ikke indeholder kød, istedet er der masser af sunde alternativer og plantebaseret alternativer. Det er en god og nem måde ikke alene at spise sundere men også mere miljøvenlig. Dyr, især køer udleder meget CO2 og hvis man bekymre sig som miljøet, er det et godt sted at starte samtidig med at man også får spist bedre og sundere.

Måltidskasserne er også en god måde at sikre, at man i en travl hverdag får spist sundt og ikke ender ud i dyre hovsa løsninger.

Hvad kan du ellers gøre?

Der er flere andre måder at ændre vaner på som gør dig i stand til at leve sundere også uden at lave store og markante ændringer i dit liv. 

En af dem der er nemme er at gå ned og handle frem for at tage bilen. Du får motion samtidig med at du tvinger dig selv til kun at købe det du har brug for. Det betyder at du ikke kan købe mange af de såkaldte gode tilbud som man ellers nemt kan blive fristet af. Det er tilbud som tag 3 og betal for 2 eller hvor der er tilbud på ekstra store poser. Du kan ikke bære dem hjem så du kan ikke købe dem. Hvad du tilgengæld har plads til er en lille pose. Den lille pose vil stadig dække dit behov, men i stedet for f.eks. at spise en kæmpe plade chokolade på flere hundrede gram, har du kun spist 50 gram. 

Købe sunde nemme løsninger

Sammen med Simple Feast er det også muligt at gå efter de nemme og sunde løsninger som mange supermarkeder er begyndt at udbyde. De har mange produkter, hvor du hurtigt og nemt kan servere et sundt alternativ også de dage, hvor det kniber med tiden og energien. 

Personlig er jeg ikke særlig god til at få lavet en salat og det har ikke noget at gøre med at jeg ikke kan lide salater, men det blevet meget nemmere at få det gjort, hvis jeg køber de færdigsnittet poser og blot skal tilsætte lidt ekstra før den er færdig. Læs mere på maaltidskassen.com