Hvordan du bibeholder sommerformen

Hvordan du bibeholder sommerformen

8. april 2020 4 Af Cialistilskud.dk

Mange af os sidder lidt for meget inde disse dage på grund af corona karantænen og det koster lidt god samvittighed på badevægten. Nu havde man ellers lige trænet sig op til sommerformen af ens liv hele vinteren og nu sidder man så der – irriterende.. 

Hvis du er interesseret i at lære lidt mere om hvad det egentligt er der gør den største forskel hos os mennesker, når det kommer til hvordan vi ser ud, så kan du med fordel læse mere ned i denne artikel. 

Denne artikel griber nemlig fat i hvordan man kan bibeholde og øge din muskelmasse og generelt leve sundere, uden at overhovedet behøves at gå i et fitnesscenter – det er nemlig ikke der de rigtige resultater bliver lavet. 

Tilbage i køkkenet!

Det er nemlig i køkkenet at fundamentet til god og vedvarende vækst starter. Ved at skære alt det der ikke er sundt for din krop fra, efterlades du med kernen og den grobund du har tænkt dig at tage afsæt i. Hvis du godt selv er klar over at du fylder kroppen med for meget der måske ikke er alt for godt, så overvej om du skal ændre lidt i din grobund og skifte nogle af råvarerne ud med nogle andre. Nedenfor finder du et par gode bud på madvarer der med fordel kunne tage det dårlige mad\’s plads

Linser

Hvis du vil blive en ordentlig krabat i en fart, så skift dine dårlige måltider ud med linser. Linser er ikke bare en utroligt lækker spise der kan bruges i næsten alt mad, det er også mere proteinrigt end kylling og indeholder et hav af sunde kalorier.

Sunde kalorier?? Hvis ikke lige det er noget du har hørt før, så bør du forestille dig din krop som en bil og kalorier som benzinen. Hvis du smider dårlig benzin på din bil, kan du være garanteret at den ikke kører lige så langt som hvis det var høj kvalitets benzin – sådan fungerer din krop også. 

Vi har alle sammen brug for fedt, kalorier og kulhydrater for at komme igennem dagen og vejen, men vi har brug for den sunde slags der ikke nødvendigvis kommer fra sukker og dårligt fedt.

Mellemmåltiderne

Ved at skifte dine mellemmåltider ud med frugt og grønt kunne du med på sigt undgå at investere i en massagepude. Hvis det lyder lidt skørt så bør du vide at vi mennesker blive mere ømme når vores krop ikke får gode vitaminer og mineraler.